MİLLETÇE BAŞIMIZ SAĞOLSUN

MİLLETÇE BAŞIMIZ SAĞOLSUN

DAĞLICA’DAKİ HAİN, ALÇAK SALDIRI MİLLETÇE YÜREĞİMİZİ YAKTI.

Dağlıca’dan gelen hain , alçak terör saldırısı sonucu 16 askerin  şehit, 6 askerin yaralı  olduğu haberi milletçe yüreğimizi yaktı. Yine, ocaklara ateş düştü. Bu hain saldırıyı şiddet ve nefretle kınıyor, Milletçe “Yeter artık” diyoruz.

Biliyoruz ki, bu büyük acıyı bize yaşatanlar, vatan evlatlarımızı hain pusularda şehit edenler; çocukları yetim, ana babaları evlatsız bırakanlar, mutlaka ama mutlaka güvenlik güçlerimiz tarafından hak ettikleri karşılığı alacaklar, akıttıkları kanda boğulacaklardır.

Ama, artık şehit cenazelerine son vermek, akan kanı durdurmak için yönetenlerin de ne pahasına olursa olsun gerekli her türlü önlemi almalarının, gerekli her türlü uygulamayı hayata geçirmelerinin vaktinin çoktan gelip geçtiğini, milletin sabır taşının da çatlama noktasına çoktan ulaştığını da belirtmek istiyoruz.

Bu hain saldırıda yaşamlarını yitiren şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Şehit ailelerimizin ve milletimizin başı sağ olsun. Saygılarımızla.

Türkiye Maden İşçileri Sendikası Yönetim Kurulu