Büyük Ankara Mitingi Binlerce İşçinin Katılımıyla Gerçekleşti
HABER / DUYURU

Büyük Ankara Mitingi Binlerce İşçinin Katılımıyla Gerçekleşti

Türkiye Maden İş Sendikası -

Üst Konfederasyonumuz Türk-İş tarafından Ankara'da düzenlenen 'Zordayız, geçinemiyoruz' mitingi binlerce işçinin katılımıyla gerçekleşti. Türk-İş'e bağlı sendikalar ve Türkiye'nin dört bir yanından gelen binlerce işçi, vergide adalet ve yaşam şartlarının iyileştirilmesi için seslerini duyurmak üzere bir araya geldi.
Mitinge, Genel Başkanımız Nurettin Akçul ve Yönetim Kurulu, sendikamıza bağlı şube başkanları ve şube yöneticileri ile üyemiz işçiler de katılım sağladı. Medya mensupları Genel Başkanımız Nurettin Akçul ve madencilere yoğun ilgi gösterdi. Bir çok basın organına röportaj veren Genel Başkanımız Akçul, üyelerimizin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Üyelerimiz, alanı' işte başkan, işte sendika' sloganlarıyla inletti.
Anadolu (Tandoğan) Meydanı'nda gerçekleşen mitingde işçiler ayrıca, 'Ağır vergi yükü kaldırılsın', 'Bozulan ekonominin bedelini biz ödemeyeceğiz', 'Kamu işçisi çözüm istiyor', 'İşçiler yine vergi şampiyonu', 'Kadro hakkımız engellenemez', 'Brütten net'e çakılıyoruz', 'Verilen sözler tutulmalı' dövizleri tuttu. İşçiler, 'Direne direne kazanacağız', 'Vergide adalet istiyoruz' sloganları attı.