TEKZİP
HABER / DUYURU

TEKZİP

Türkiye Maden İş Sendikası -

04.10.2024
TEKZİP

Sendikamızın 3 Ekim 2024 tarihinde Soma'da, 'İthal Kömüre Hayır' mitingimize destek veren ve katılım sağlayan üyelerimize ve herkese teşekkür ediyoruz.
Genel Başkanımız Nurettin Akçul'un miting alanında yaptığı konuşmada, bazı basın organlarına yansıdığı gibi 'Zonguldak TTK'da kömür mü üretiliyor' söylemi yer almamaktadır. Basın birimimizin editoryal hatası sebebiyle dağıtılan konuşma metninde yer alan bu hatalı yazım, Genel Başkanımız Nurettin Akçul tarafından dile getirilmemiştir.

Genel Başkanımız Nurettin Akçul'un mitingimizde yaptığı konuşmada söylediği söz ' Zonguldak'ta TTK'ya verilen destek, kısmen bizlere verilse bu mesele kökünden çözülmüş olacaktır arkadaşlar' şeklindedir. Burada verilmek istenen mesaj, yetkililerden ve yetkili kurumlardan, TTK'ya verilen desteğin bizlere de verilmesi talebidir.

Türkiye Maden İşçileri sendikası olarak, bugüne kadar sadece kendi üyelerimizi değil, bütün madenci arkadaşlarımızı ve emekçileri her platformda savunduk ve savunmaya devam edeceğiz. Türkiye'nin hangi yöresinde olursa olsun, üyemiz olsun olmasın, bütün madencilerin hakkını savunmak bizim asli görevimizdir.

Türkiye Maden İşçileri Sendikası Yönetim kurulu