Bakan Dönmez Genel Başkanımız Akçul'a Uyar Madencilik Mağdurları İçin Müjde Verdi
HABER / DUYURU

Bakan Dönmez Genel Başkanımız Akçul'a Uyar Madencilik Mağdurları İçin Müjde Verdi

Türkiye Maden İş Sendikası -

Sendikamız Genel Başkanı Nurettin Akçul, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, Anayasa Komisyonu Üyesi Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, Hukuk Danışmanımız Hatice Salman, Ege 1 No'lu Şube Başkan Vekili Kıyas Çalı ve mağdur işçilerden iki temsilci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve Bakan Yardımcısı Şeref Kalaycı ile bir görüşme yaptı.

Bakan Dönmez görüşmede, Uyar Madencilik Mağdurları için müjde niteliğinde bir açıklama yaptı ve mağdur madenciler için bir Kanun taslağı hazırlandığını, taslağın son halinin ayrıntılarını, en kısa zamanda çıkarılması üzere Meclise gönderileceğinin müjdesini verdi.

Genel Başkanımız Nurettin Akçul Bakan Dönmez ve Heyete , samimi yaklaşımları ve duruma gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkürlerini sundu. Bugüne kadar ki görüşmelerin ve girişimlerin müspet bir şekilde sonuçlanmasının memnuniyet verici olduğunu ve müjdenin de en kısa zamanda hayata geçmesini diledi.