Soma 2 No'lu Şubemizin Olağanüstü Genel Kurulunda Fahri Yalçın Şube Başkanı Seçildi
HABER / DUYURU

Soma 2 No'lu Şubemizin Olağanüstü Genel Kurulunda Fahri Yalçın Şube Başkanı Seçildi

Türkiye Maden İş Sendikası -

Sendikamız Soma 2 No'lu Şubesi Olağanüstü Genel Kurulu 22 Ağustos 2020 tarihinde gerçekleşti. Kurula sendikamız Genel Başkanı Nurettin Akçul, Genel Başkan Yardımcısı Şeref Zeyrek, Genel Sekreter Tamer Küçükgençay, Genel Mali Sekreter Zekeriya Aydın, Genel TİS ve Mevzuat Sekreteri Hasan Hüseyin Gürbüz , sendikamıza bağlı Soma'da bulunan şubelerimizin Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Kurulun gerçekleştiği salona, Korona Covid 19 tedbirleri nedeniyle delege dışında kimse alınmadı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Genel Başkanımız Nurettin Akçul burada kısa bir konuşma yaptı.

Akçul: ' Şube Olağanüstü Kongremiz, Soma'ya, işyerine, devletimize ve maden emekçilerine hayırlı olsun. Korona salgını yüzünden kongremizi mümkün mertebe vakit kaybetmeden tamamlamayı düşünüyoruz. Ben de sözlerimi çok uzatmadan olağanüstü gerçekleşen bu Kongremizin tekrar hayırlı olmasını temenni ediyorum' dedi.

89 delegenin sandığa gittiği seçimde, en çok oyu alan Fahri Yalçın Şube başkanlığına seçildi.
Şube Başkanvekilliğine Sefer Tekkanat seçilirken, Şube Sekreterliğine İrfan Uzun, Şube Mali sekreterliğine Okan Keskin, Şube Teşkilatlandırma Sekreterliğine ise Osman Kapçak seçildi.