Sendikamız Orta Anadolu Şubesinin Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti
HABER / DUYURU

Sendikamız Orta Anadolu Şubesinin Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti

Türkiye Maden İş Sendikası -

Sendikamız Orta Anadolu Şubesi'nin 12. Olağan Genel Kurulu, Nallıhan ilçesinde Kömür İşletmeleri Çayırhan Misafirhanesi Toplantı Salonunda 08.01.2022 tarihinde gerçekleşti.
Mevcut şube başkanımız Talih Kocabıyık , başkanlık görevine 4 yıllığına tekrar seçildi.

Kongreye, sendikamız Genel Başkanı Nurettin Akçul, Genel Başkan yardımcısı Şeref Zeyrek, Genel Sekreter Tamer Küçükgençay, Genel Mali Sekreter Zekeriya Aydın, Genel TİS ve Mevzuat Sekreteri H.Hüseyin Gürbüz,,delegeler, çok sayıda sendika üyesi ve basın mensupları katıldı.

Divan Başkanlığını Genel Başkanımız Nurettin Akçul'un yaptığı kongredeTalih Kocabıyık 4 yıllığına yeniden başkanlığa seçildi.
Şube Yönetim Kurulu ise şöyle oluştu: Şube Başkan Vekilliğine Şenol Eliustaoğlu, Şube Sekreterliğine Selim Arslan, Mali Sekreterliğe Davut Kaya, Teşkilat Sekreterliğine Ersoy Ovaz seçildi.
İstiklal marşı ve saygı duruşunun ardından konuşma yapan Genel Başkanımız Nurettin Akçul, dünyada maden işinin ağır iş kolları arasında bulunduğunu ve her platformda maden işçisinin haklarını korumaya çalıştıklarını söyledi.
Güven tazeleyen Şubemiz Başkanı Talih Kocabıyık ise teşekkür konuşmasında maden işçilerinin haklarını en iyi şekilde savunacaklarını vurguladı.