Sendikamız Konya Şubesinin 12. Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti
HABER / DUYURU

Sendikamız Konya Şubesinin 12. Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti

Türkiye Maden İş Sendikası -

Sendikamız Konya Şubesinin 12. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti ve mevcut Başkan Yıldırım Beyazıt Çetin Şube Başkanlığı görevine 4 yıllığına tekrar seçildi .

Kurula sendikamız Genel Başkanı Nurettin Akçul, Genel Başkan Yardımcısı Şeref Zeyrek,Genel Sekreter Tamer Küçükgençay, Genel Mali Sekreter Zekeriya Aydın, Genel TİS ve Mevzuat Sekreteri H.Hüseyin Gürbüz, Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda madenci katıldı.

Divan Başkanlığını Genel Başkanımız Nurettin Akçul'un yaptığı Genel Kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Genel Başkanımız Nurettin Akçul Genel Kurulun ülkemize, maden işçisine ve yöreye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Şube Başkanı Çetin de yaptığı konuşmada madencilere teşekkür etti ve 'Olumsuz hava şartlarına rağmen salonu dolduran delege arkadaşlarım hoş geldiniz, güç verdiniz. Asırlık bir çınara üye olmamız hasebiyle bugün burada bir aradayız. Bize güvenerek tekrar göreve layık gören tüm madencilerimize teşekkür ederim ' dedi.

Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, CHP Ilgın İlçe Başkanı Mustafa Kozan kongrede kısa birer selamlama konuşması gerçekleştirdi.