Sendikamız Genel Merkez Yöneticileri Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi
HABER / DUYURU

Sendikamız Genel Merkez Yöneticileri Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi

Türkiye Maden İş Sendikası -

Sendikamız Genel Başkan Yardımcısı Şeref Zeyrek, Genel Sekreter Mehmet Ali Çakır ve Genel Mali Sekreter Zekeriya Aydın, sendikamıza bağlı şubeleri ve bazı parti temsilciliklerini ziyaret etti.

Sendikamız Yöneticileri, ziyaret programına Kütahya ve çevre ilçelerden başladı. Yöneticiler, Kütahya ve Havalisi Şubemizi, Hisarcık Şubemizi, Batı Anadolu Şubemizi ve Kırka ve Havalisi Şubemizi ziyaret ederek, şube başkanları ve yönetimleriyle bir araya geldi. Güncel konuların görüşüldüğü ve istişarelerin yapıldığı ziyaretlerin ardından, Marmara Şubemiz, Soma Şubemiz, Ege Bölgesi Şubemiz, Ege 1 No'lu ve Soma 2 No'lu şubemiz de ziyaret edildi.
Bu şubelerimizde de şube başkanları ve şube yöneticileriyle güncel bilgi alışverişi yapan Genel merkez Yöneticileri, daha sonra Soma'da MHP, CHP ve Ak Parti ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

Sendikamız Genel Başkan Yardımcısı Şeref Zeyrek bu tür ziyaretlerin devam edeceğini belirterek: ' Sendikamıza bağlı şubelerimizi, üyelerimizi, iş yerlerini ve sivil toplum örgütlerini ziyaret ettik. Güncel konuları ve sorunları ele aldık, çözüm önerilerini konuştuk. Üyelerimizin ve şubelerimizin durumlarını, sıkıntılarını yerinde dinlemeye devam edeceğiz' dedi.