Sendikamız Genel Başkan Yardımcısı Zeyrek'in Konya Ziyareti
HABER / DUYURU

Sendikamız Genel Başkan Yardımcısı Zeyrek'in Konya Ziyareti

Türkiye Maden İş Sendikası -

Sendikamız Genel Başkan Yardımcısı Şeref Zeyrek, Konya bölgesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Zekrek'e sendikamız Genel Başkan Danışmanı Ertuğrul Bayrak da eşlik etti.
Zeyrek ve Bayrak önce Konya şubemizi ziyaret etti. Konya Şube Başkanı Yıldırım Beyazıt Çetin ve Yönetim Kurulu üyeleriyle görüşen Zeyrek, daha sonra TKİ Kontrol Müdürlüğü ve Ilgın Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu'nu ziyaret etti.

Ziyaretlerin ardından, geçtiğimiz günlerde özel bir şirkete ait maden sahasında meydana gelen toprak kaymasında hayatını kaybeden Serkan Can'ın ailesiyle de bir araya gelen Zeyrek, aileye baş sağlığı dileyerek şunları kaydetti;

"Biz Maden İş Sendikası olarak olayı haber alır almaz mesai arkadaşımızın tedavi gördüğü hastanede durumunu an ve an takip ettik. Üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye çalıştık. Geldiğimiz son noktada olayın genel merkez olarak takipçisi olacağımızın sözünü veriyoruz. Maden camiamız başta olmak üzere Milletimizin ve tüm Ilgın halkımızın başı sağ olsun" dedi.
Zeyrek , daha sonra kazanın meydana geldiği maden sahasına giderek yetkililerden bilgi aldı.