Kuruluşumuzun 66. Yıl Dönümü Kutlu Olsun
HABER / DUYURU

Kuruluşumuzun 66. Yıl Dönümü Kutlu Olsun

Türkiye Maden İş Sendikası -




Türkiye Maden İşçileri Sendikamızın 66. Kuruluş yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla karşılıyoruz. Haklarımızı arama ve koşullarımızı iyileştirme adına çıktığımız bu meşakkatli yolculuğumuzda ,bize güç veren ve bu uğurda bizimle hiçbir zorluktan kaçınmayan bu büyük ailemizin her bir ferdine şükranlarımızı sunuyoruz.
Dayanışmanın, birlikteliğin ve aynı ses olabilmenin en güzel örneğini teşkil eden Türkiye Maden İşçileri Sendikasının üyesi olmak, bir ayrıcalıktır çünkü; sendikamız, hak mücadelelerinde, benzeri ve taklidi olmayan tarihi direnişlere imza atmıştır. Bunu da emeğinden, alın terinden ve onurundan başka hiçbir hazinesi olmayan ama her biri, çıkardığı madenden daha değerli olan üyeleriyle başarmıştır.
Madencinin; ülkesine, milletine ve insanlığa kazandırdığı değerlerden ötürü, bir kahraman olarak adlandırılması boşuna değildir. Ne mutlu ki böylesi kahramanların vazgeçilmez adresi Türkiye Maden İşçileri Sendikasıdır.
Bu adreste ve bu çatının altında, her bir üyenin katkılarıyla güçlenen Maden-İş ailesi, emek mücadelesinde öncü rol üstlenmeye, haklarımızı geliştirmeye, daha adil ve eşitlikçi bir iş hayatı için çalışmaya devam edecektir.
Bu uzun soluklu yolculuğumuzda bizlerle birlikte olan, emeğini, alın terini ve yüreğini ortaya koyan üyelerimize ve herkese gönülden teşekkür ediyoruz.
Yaşasın Maden İşçileri !
Yaşasın Türkiye Maden İşçileri Sendikası!