Kırka ve Havalisi Şubemizin 12. Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti
HABER / DUYURU

Kırka ve Havalisi Şubemizin 12. Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti

Türkiye Maden İş Sendikası -



Sendikamız Kırka ve Havalisi şubesinin 12. Olağan Genel Kurulu 20.11.2021 Cumartesi günü saat 10:00 'da Kırka'da gerçekleşti. Kurula sendikamız Genel Başkanı Nurettin Akçul, Genel Başkan Yardımcısı Şeref Zeyrek, Genel Sekreter Tamer Küçükgençay, Genel Mali Sekreter Zekeriya Aydın, Genel TİS ve Mevzuat Sekreteri H. Hüseyin Gürbüz ve delegeler katıldı. Sendikamız Genel Başkanı Nurettin Akçul'un başkanlığını yaptığı Divan'da ise, Divan Başkan Yardımcılığını Şeref Zeyrek, Divan Katipliğini Tamer Küçükgençay, Zekeriya Aydın ve Hasan Hüseyin Gürbüz yaptılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından, Genel Başkanımız Nurettin Akçul konuşmasında Kırka ve Havalisi Şubemizin 12. Olağan Kongresinin şubemize ve Maden-İş camiasına hayırlı olmasını diledi.

Sendikamız Kırka ve Havalisi Şube Başkanı Cafer Çakmak da burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Değerli Delegeler,

Bildiğiniz üzere geçmiş dönemin yarısında şube başkanlığı görevini devraldım. Yüzümüzün akıyla bugüne kadar getirdik. Bugün önümüzdeki dönem için tekrar Şube Başkanlığına talibim. Göreve geldiğimiz günden itibaren birlikte güzel işler başardık ve mükafat olarak işçi arkadaşlar delege seçimlerinde bizi desteklediler.
Değerli delegeler,

Sendikal mücadele ekip işidir. Ben buradan Genel Başkanıma, Genel Merkez Yöneticilerime Toplu İş Sözleşme sürecinde gösterdikleri üstün gayretlerinden dolayı, Üretim Primleri konusunda ki çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Genel merkezimizden aldığımız talimat ve güçle, sizlerle birlikte verdiğimiz emekle, başarılı eylemlere imza attık, Toplu sözleşme sürecine destek verdik.
Değerli delegeler,

Ben sizlerle birlikte tek yumruk olarak önümüzdeki dönemde güzel işler yapacağımıza inanıyor, kendime ve sizlere güveniyorum.

Değerli Hazirun,

12. Olağan Genel Kurul Toplantımızın camiamıza, işçi sınıfına hayırlar getirmesini diliyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum

Konuşmalar ve delegelerin oy kullanımı sona erdikten sonra seçim sonuçları açıklandı ve Cafer Çakmak tekrar şube başkanlığına seçilirken, yeni yönetim kurulu şu şekilde oluştu:

Şube Başkanı Cafer ÇAKMAK
Şube Başkan Vekili Nurullah CAN
Şube Sekreteri Seydi DEMİR
Şube Mali Sekreteri Erkan ÖCAL
Şube Teşkilat Sekreteri Deniz DURAK