Cumhuriyetimizin 100. Yılı  Kutlu Olsun
HABER / DUYURU

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun

Türkiye Maden İş Sendikası -


Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümünü coşku ve gurur içinde karşılamanın büyük bir mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. Bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin zaferle taçlandığı bugünün yaşanmasındaki en büyük role sahip olan Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi; minnet, saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz.

Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde; milletimizin iradesi, sabrı, cesareti, inancı ve azmiyle kurulan Türkiye Cumhuriyeti, hiçbir koşulda; laik, demokratik, çağdaş ve bağımsız bir ülke olma niteliklerinden vazgeçmeyecek, ilkelerinden asla taviz vermeyecektir.

Bütün dünya milletlerine, bağımsızlık ve egemenlik için verdiği mücadele ile, insana verdiği değerle, örnek ve ibret olan Türkiye Cumhuriyeti; bilim, eğitim, kültür ve teknoloji alanında da büyük atılımlar yapmaya devam edecektir.

Bu güzel ülkemizin bütünlüğünü korumak, değerlerine sahip çıkmak, her türlü saldırıya birlik ve beraberlik içinde karşı koymak, hepimizin devredilemez sorumluluğu ve görevidir.

Bugün Yüz yaşında olan Türkiye Cumhuriyetimiz ilelebet yaşayacak, nice yüz yılları Şanıyla karşılayacaktır.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu ve uğurlu olsun.
Yaşasın Türk Milleti.
Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti.