Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İşçilerle Bir Araya Geldi
HABER / DUYURU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İşçilerle Bir Araya Geldi

Türkiye Maden İş Sendikası -

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Eylül 2021 Salı günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Türk-İş'e bağlı üye işçiler ile bir araya geldi. Programa, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay ve Yönetim Kurulu, Sendikamız Genel Başkan Yardımcısı Şeref Zeyrek ve sendikamıza bağlı üyelerimiz, Sendika Genel Başkanları ile çeşitli sektörlerden işçiler katıldı.

Programda konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, farklı sektörlerde çalışan işçilerle bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu belirterek, buluşmaya vesile olan Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'e teşekkür etti.

'Emeğiyle, alın teriyle, beden gücüyle çalışmanın hem yorgunluğunu, hem de bu şekilde evine helal rızık götürmenin verdiği manevi hazzı çok iyi biliyoruz' diyen Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki işçi buluşmasını; kararlılığın, azmin, dirayetin tüm dünyaya ilanı olarak gördüğünü belirtti ve işçilerin her birine kazasız, belasız, verimli, huzurlu çalışmalar temennisinde bulundu.