HER HAİN TERÖR SALDIRISI, MÜCADELE KARARLILIĞIMIZI ARTIRMAKTADIR

HER HAİN TERÖR SALDIRISI, MÜCADELE KARARLILIĞIMIZI ARTIRMAKTADIR

HER HAİN TERÖR SALDIRISI, TERÖRE KARŞI KİN VE NEFRETİMİZİ, MÜCADELE KARARLILIĞIMIZI ARTIRMAKTADIR

Türkiye Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı H.Hüseyin Kayabaşı bir basın açıklaması yaparak Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Aktütün Karakolu'na yapılan ve 15 askerimizin şehit olmasına yol açan hain terör saldırısını, teröre ve terör örgütünü maddi, manevi ve siyasi destek verenleri şiddet ve nefretle kınadıklarını belirterek Türk Milleti olarak üzüntümüz sonsuzdur. Ancak, terör ile milletimizi yıldırarak, korkutarak ülkemizi böleceklerini zannedenler şunu iyi biledirler ki; her hain terör saldırısı milletimizi birbirine daha fazla kenetlemekte, teröre karşı kin ve nefretini, mücadele kararlılığını artırmaktadır. Hain teröre şehit verdiğimiz evlatlarımıza Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyoruz. Milletçe başımız sağolsun dedi.

Kayabaşı, terör konusunda artık sözün bittiği noktaya çoktan gelindiğini belirterek Yıllardır ülkemizi kan gölüne çeviren terör örgütünün uzantılarıyla birlikte yok edilmesi için ne gerekiyorsa artık kararlılıkla yapılmalıdır dedi.